4 találat: Álláshirdetés Asszisztens Komáromban állás innen Magyarország

Asszisztens (Ref.sz. 20315)

Top Job / Diákmunkák, Teljes munkaidõ / Budapesti / Mind-Diák Szövetkezet

Asszisztens (Ref.sz. 20315) Mind-Diák Szövetkezet - A munkavégzés helye Budapest - A munkába lépés időpontja folyamatos munka kezdés - Munkaidő megállapodás alapján (időszakos munka) Munkahelyi információk Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek.

Értékesítési asszisztens („Innendienst )

Top Job / Teljes munkaidõ / Budapest / HellermannTyton Kft.

hirdetés (BUTTON) Keresés Értékesítési asszisztens („Innendienst”) | Céginformáció A HellermannTyton vezető gyártó és beszállító a kábelek kötegelése, rögzítése, jelölése és védelme területén, szerte a világon kínál termékeket a kábelek és vezetékek konfekcionálása és.

Kereskedelmi asszisztens (BV-6775)

Top Job / Teljes munkaidõ / Budapest / Job

Kereskedelmi asszisztens (BV-6775) | Céginformáció A JOB tapasztalata, szellemisége, egyedülálló adatbázisa és kiszolgáló háttere révén ideális partnere a kimagasló és stabil teljesítményt igénylő vállalatoknak. Kedvező hatással befolyásoljuk az ügyfeleink üzletmenetét.

Menedzser asszisztens

Top Job / Teljes munkaidõ / Szolnok / Gépgyártó vállalkozás

Menedzser asszisztens Gépgyártó vállalkozás felsőfokú végzettség Min. 3 év külkereskedelmi ügyintézés vagy számviteli adminisztráció területén végzett munka magas szintű irodai szoftverek - word, excel stb. - alkalmazása kiváló kommunikációs készség tárgyalóképes német.