4 találat: Adminisztrátor állás innen Hajdúszoboszló

Adminisztrátor (RT-6758)

Top Job / Teljes munkaidõ / Törökbálint / Job

Adminisztrátor (RT-6758) | Céginformáció A JOB tapasztalata, szellemisége, egyedülálló adatbázisa és kiszolgáló háttere révén ideális partnere a kimagasló és stabil teljesítményt igénylő vállalatoknak. Kedvező hatással befolyásoljuk az ügyfeleink üzletmenetét azáltal.

Adminisztrátor

Top Job / Teljes munkaidõ / Debrecen / 21.1km / Mezőgazdasági kereskedelmi és integrátor vállalat

Adminisztrátor Mezőgazdasági kereskedelmi és integrátor vállalat Mezőgazdasági kereskedelmi és integrátor vállalat keres munkatársat Készletnyilvántartás Számlázás Szerződések kezelése Kimutatások készítése Legalább középfokú végzettség Három év gyakorlat a.

Adminisztrátor

Top Job / Teljes munkaidõ / Budapest / Dunacorp Faktorház Zrt.

Adminisztrátor | Állás jellemzői Száma KO-8728 - Hasonló állások Hírek az álláspiacról Népszerű szakterületek - vagy Sikeresen elküldtük jelentkezését! Nézze meg a . Sikeresen elküldtük jelentkezését az állásra, és e-mailben kiküldtünk Önnek Jobline jelszavát, mellyel.

Irodai adminisztrátor

Top Job / Teljes munkaidõ / Budapest / RSR-CARGO Kft.

Irodai adminisztrátor RSR-CARGO Kft. Az RSR-CARGO KFT. budapesti székhelyű fuvarozó és szállítmányozó cég. Kamionjainkkal ponyvás és konténeres feladatokat végzünk az unió területén belül illetve belföldön. Csepeli irodánkba keresünk kollégát az alábbi pozícióba.